top of page

Portion Control

Κάτσαμε λοιπόν στο σπίτι!

Πόσες φορές είπατε να πάρετε μια άδεια, να κάνετε όλα όσα δεν προλαβαίνετε με τίποτα να κάνετε και τώρα που κάτσατε σπίτι δεν έχετε καθόλου διάθεση να κάνετε τίποτα;

Λίγο το ότι μας έχει περιβάλει η αγωνία για τα δρώμενα και τα συμβάντα, λίγο το ερωτηματικό της επόμενης μέρας μας έχουν παραλύσει.

Όμως παιδιά ας το φιλοσοφήσουμε λίγο και ας αδράξουμε την ευκαιρία να κάνουμε, να δοκιμάσουμε να κάνουμε πράγματα που αναβάλλουμε εδώ και καιρό. Όχι πράγματα ανούσια, όπως το να φτιάξετε τις ντουλάπες σας, άμα θέλετε κάντε το κι αυτό, πράγματα με ουσία...

Εμείς αποφασίσαμε ας πούμε να τρώμε όσο πιο υγιεινά και ισορροπημένα γίνεται, χαχαχαχα, μάλλον δεν περιμένατε τίποτα άλλο!

Ο καθένας από εμάς δουλεύει και κάτι που έχει να κάνει με τη διατροφή του. Πολύ γελάσαμε με τα εικονίδια που είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες όμως η αλήθεια είναι ότι αν καθίσουμε σπίτι και τρώμε μόνο βλακείες, τότε θα δυσκολευτούμε όχι μόνο να μπούμε στο μαγιό μας αλλά θα έρθουμε αντιμέτωποι και με πολλά άλλα προβλήματα .

Οπότε κάντε ένα οικογενειακό συμβούλιο και αποφασίστε ποιος μαγειρεύει και ποιος σερβίρει, ποια είναι τα γεύματα και επίσης αποφασίστε τον τομέα αυτοβελτίωσης του καθενός.

Εμείς ας πούμε δουλεύουμε όλοι τις ποσότητες μας! Είμαστε φαγανή οικογένεια και τρώμε πολύ φαγητό. Τρώμε πολύ υγιεινά  άλλα τρώμε και μεγάλες μερίδες! Όλοι μας! Μας αρέσει να φτιάχνουμε και να δοκιμάζουμε και να ξαναφτιάχνουμε και να ξαναδοκιμάζουμε. Οφείλω να πω ότι οι πλείστοι από εμάς δεν τρώνε πολλά γλυκά οπότε αποφασίσαμε να δουλέψουμε τις μερίδες του φαγητού μας.

Εσείς τι τρώτε αυτές τις μέρες και με τι ασχολείστε;

Recent Posts

See All
bottom of page