Profile

Join date: Jul 26, 2022

About

För att se matchen direktsänt på nätet är det bara att gå in på SVT Play, och navigera er till er Sverige – England live stream. När ni har fått fram sändningen börjar ni titta på er fotboll stream från valfri enhet. Se mötet via mobil, dator eller surfplatta – vad helst som passar er.

Sverige England Live

Sverige England Live

Sverige England Live

Kvalitén på sändningen hos SVT Play är hög, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket kunniga, vilket förhöjer tittarupplevelsen än mer. Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med att se er Sverige – England stream.

Gå till SVT Play

Hitta sändningarna från dam-EM

Se England – Sverige live!

Titta på Sverige – England på TV

Det går utmärkt att titta på Sverige – England på TV, om ni bara har kanalen som visar matchen direkt. Mötet kommer att TV-sändas i SVT1, vilket är en kanal som de allra flesta har i sitt utbud. Bläddra bara in kanalen, och se matchen direktsänt på TV.

Saknar ni SVT1 men vill ändå titta på semifinalen från dam-EM på TV, rekommenderar vi er att koppla över er stream från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av exempelvis en Chromecast.

Kanal: SVT1

Avspark: 21:00

Inför matchen

Sverige har stått för ett bra mästerskap så här långt, men trots att man är i semifinal känns det som att det ännu finns mer att ta ut av detta landslag. Segern mot Schweiz var knapp, och likaså vinsten mot Belgien senast. Två uddamålsvinster i matcher Sverige gick in i som klara favoriter. Laget har också skakats en aning av coronafall, även om ingen av de mest tongivande spelarna blivit sjuka.

England har sett mycket starka ut så här långt. Laget gick vidare från gruppspelet med målskillnaden 14-0, efter att bland annat ha krossat Norge med 8-0. I kvartsfinalen slog man sedan en av förhandsfavoriterna Spanien, med 2-1. Detta efter förlängning.

Sverige kan ha en viss fördel av att England tvingades till förlängning i kvartsfinalen. Dock spelade Sverige sin kvartsfinal i fredags, medan England spelade i onsdags. Två fler vilodagar för engelskorna, alltså. Om ni vill läsa mer inför matchen rekommenderar vi er att ni kollar in vårt Sverige – England speltips.

[[Livestream]] EM-semifinal i fotboll 2022 live på tv en livestream 26 juli 2022

More actions