top of page

Νικόλας Επέμβαση

Ο Ιούλιος είναι Ewing Sarcoma Awareness month. Οι λιγοστοί άνθρωποι που πέρασαν και περνούν αυτό το επιθετικό είδος καρκίνου όπως ο Νικόλας μας, ενώνουν τις ενέργειες και εξιστορούν την αλήθεια τους, όσο δύσκολη κι αν είναι, για να μάθουν άλλοι άνθρωποι το ταξίδι τους και να γίνει η δική τους εμπειρία λίγο πιο εύκολη, λίγο πιο βατή...


Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά για να μπορέσω να εκφράσω σήμερα το τι πέρασε ο Νικολής μας τους τελευταίους 7 μήνες όμως θα το κάνω κάποια στιγμή γιατί είναι χρέος μου. Οφείλω να μιλήσω για τα συμπτώματα, τη διάγνωση, την κυπριακή απειρία και το ταξίδι μας στην Γερμανία, και το πως μέσα από όλο αυτό νιώθω τυχερή για δυο πράγματα, που ο γιος μου είναι ζωντανός και παλεύει ένα θηρίο πολύ δυνατό αλλά και για την συνεχή συμπαράσταση από άτομα που θα βάλω στόχο να κρατήσω στη ζωή μου και να τα φέρω πιο κοντά μου.


Σήμερα ο Νικολής μπαίνει χειρουργείο, ένα δύσκολο χειρουργείο που θα καθορίσει το μέλλον μας. Ξέρω πως θα βγει νικητής, η Παναγία και η Αγία Θέκλα είναι στο προσκέφαλο του.

Recent Posts

See All
bottom of page