top of page

Tο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΖΩΗ» Ενισχύει Το Έργο Του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ στο πλαίσιο της προσφοράς του προς την κοινωνία και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις, «Ένα Όνειρο μια Ευχή» αποφάσισε την οικονομική και επιστημονική στήριξη του συνδέσμου με δυο πολύ σημαντικές δράσεις:



Παραδόθηκε αρχικά μια συμβολική οικονομική εισφορά από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «ΖΩΗ», Δρ. Γιώργο Ποταμίτη, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Πενηνταέξ. Η παράδοση έλαβε χώρα σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο κέντρο Ζωή την Πέμπτη 13/05/2021.

1.Αποφασίσθηκε πως όλα τα τακτικά μέλη του συνδέσμου, γονείς παιδιών με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις, όπως φυσικά και όλοι οι μικροί ασθενείς του, δικαιούνται εφ’ εξής και εις το διηνεκές:

2.Δωρεάν διενέργεια όλων των εγκεκριμένων από το ΓΕΣΥ απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων από το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΖΩΗ».

3.Δωρεάν όλων των εγκεκριμένων από το ΓΕΣΥ υπηρεσιών αντιμετώπισης προβλημάτων πόνου από το Κέντρο NICOSIA PAIN CLINIC.

4.Δωρεάν υπηρεσίες διατροφολογίας από την Κλινική Διαιτολόγο του POTAMITIS GASTROENTEROLOGY AND NUTRITION CENTER.

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ θεωρεί ότι η προσφορά του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» σε παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις, είναι ανεκτίμητη και γι’ αυτό ολόψυχα θα προσφέρει τη συνεχή υποστήριξη του για να εξασφαλίζεται στα παιδιά αυτό που δικαιούνται και τους αξίζει, καλύτερες υπηρεσίες και καλύτερη φροντίδα. Έτσι το Όνειρο του κάθε παιδιού να γίνει πραγματικότητα και μετατρέπονται οι ευχές μας σε ελπίδα ζωής.

Recent Posts

See All
bottom of page