10+1 Εύκολες τροφές που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Updated: Aug 19, 2021

Έφτασαν οι καλοκαιρινές διακοπές και η στιγμή που θα ξεχυθούμε στις παραλίες. Εμείς εδώ πέρα που είμαστε μόνο στα πάρκα μπορούμε να ξεχυθούμε, αλλά δεν παραπονιόμαστε. Βέβαια, άλλη η χάρη της θάλασσας μας. Η μεσόγειος είναι απλά μαγική!

Αν λοιπόν περνάτε πολλές ώρες στην παραλία καλό είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα από το σπίτι, έτσι ώστε όταν πεινάσετε να μην καταφύγετε στην αγορά ενός γρήγορου, επεξεργασμένου σνακ όπως τσιπς, μπισκότα, παγωτά.

Πιο κάτω θα βρείτε 10 εύκολες τροφές που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην παραλία. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη οργάνωση και ένα αξιόπιστο ψυγειάκι ή ειδική τσαντούλα φαγητού με πάγο κύστη, στη σκια βέβαια.1.Σκληρά βραστά αυγά

Όσο εύκολο είναι να φτιαχτούν τόσο εύκολο είναι και να καθαριστούν. Είναι μια φυσική υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και θα σας προσφέρει κορεσμό για αρκετή ώρα.

2.Εύκολα και χορταστικά wraps

Μπορεί να περιέχουν αβοκάντο, χούμους, ταχίνι, λαχανικά, φυστικοβούτυρο, φαλάφελ ή ακόμα και τυριά, κοτόπουλο και αλλαντικά. Στο μπλόγκ μας θα βρείτε πολλές συνταγές.

https://www.alexiapotamitou.com/post/εσείς-αγοράζετε-αλλαντικά

3.Μικρά μάφινς