Οι τέσσερις πυλώνες για καλύτερη ζωή!


Έχω καιρό να μιλήσω για τη διατροφική μου φιλοσοφία, μια φιλοσοφία που αγγίζει όχι μόνο το διατροφικό κομμάτι αλλά και το σώμα και το πνεύμα, αφού αυτά είναι πιστεύω αλληλένδετα για μια ολοκληρωτική υγιεινή ζωή.

Σήμερα λοιπόν μοιράζομαι μαζί σας κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν έμπρακτα να φτιάξετε υγιεινές συνήθειες για μια ζωή.

Ξέρω πόσο δύσκολο γίνεται καμιά φορά να ακολουθούμε μια ρουτίνα αλλά, πιστέψτε με, μικρές αλλαγές μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα ενεργειακά, μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμάστε καλύτερα, να μειώσουν το στρες σας και να ενισχύσουν τη διάθεση και το ανοσοποιητικό σας.

Ξέρω καλά πως η ζωή μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και τότε να βρεθούμε ανήμποροι να ακολουθήσουμε κάποια ρουτίνα- όπως έγινε στη δική μου ζωή- και τότε καταλαβαίνουμε πόσο ανάγκη έχουμε κάποιες καλές και υγιεινές βάσεις για να νιώθουμε καλά, για να μπορούμε να παραμένουμε σε ισορροπία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Το σώμα μας είναι ικανό για πολύ περισσότερα από ότι νομίζουμε. Το μυαλό και το σώμα μας είναι δυνατά και όμορφα και μπορούν να γίνουν ακόμα πιο δυνατά και όμορφα αν εστιάσουμε στο να φτιάξουμε τους 4 βασικούς πυλώνες προς την υγεία.

Υγιεινή Διατροφή, σωματική ευεξία, ψυχική υγεία και πνευματική ανάπτυξη είναι τα σημεία τα οποία μπορούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για να νιώθουμε καλύτερα.

Αν νιώθετε συνεχώς φουσκωμένοι, κουρασμένοι, νευριασμένοι και δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, δοκιμάστε να κάνετε μικρές αλλαγές στους τέσσερις βασικούς πυλώνες που προαναφέραμε. Μην σκοτίζεστε αν νομίζετε ότι πρέπει να βελτιώσετε πολλά πράγματα για να φτάσετε σε κάποιο αποτέλεσμα. Ίσως για αρχή να ασχοληθείτε με ένα ή δύο πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

Έχω σκοπό να μοιραστώ μαζί σας το δικό μου - ατελείωτο βέβαια- ταξίδι και θα ήθελα πάρα πολύ να ανοίξω ένα κανάλι επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να καταλάβω τι απασχολεί και εσάς περισσότερο.

Πιστεύω ότι η ζωή είναι μια συνεχής προσπάθεια για αυτοβελτίωση και θεραπεία! Το οφείλουμε στον εαυτό μας, αλλά και όσους μας αγαπούν και μας νοιάζονται, να είμαστε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας!